Ponsel : +8615221892684

email: [email dilindhungi]

Ponsel: +8615221892684

email:[email dilindhungi]

Ponsel: +8615221892684

email:[email dilindhungi]

Babagan awake dhewe

    Shanghai Duxia Industry and Trade Co., Ltd. minangka perusahaan modern sing spesialisasine ing percetakan kemasan plastik sing fleksibel, didegake ing taun 2008. Jembar area pabrik Shanghai: 6000 meter persegi, Pabrik iki dirancang minangka lokakarya pemurnian tingkat 300,000 miturut lokakarya standar. Karyawan perusahaan sing wis ana: luwih saka 65 wong, kanthi klompok personel teknis senior lan menengah sing wis pirang-pirang taun nindakake kemasan fleksibel. Perusahaan duwe macem-macem lini produksi kemasan fleksibel: mesin cetak kanthi kecepatan tinggi, mesin laminasi bebas pelarut, mesin laminating garing, mesin slitting kecepatan tinggi, mesin nggawe tas multi-fungsi lan inspeksi produk lan peralatan uji coba sing cocog, kabeh ana ing tingkat domestik sing utama.

Napa Pilih kita?

Pengalaman sugih ing produksi bahan kemasan

Shanghai Duxia Industry and Trade Co., Ltd. minangka perusahaan modern sing spesialisasine ing percetakan kemasan fleksibel plastik, didegake ing taun 2008. Jembar area pabrik Shanghai: 6000 meter persegi, lan total area pabrik Anhui Guangde: 15,000 meter persegi Umume nggawe desain lan nyetak tas kemasan. Kekuwatan teknis sing kuwat, peralatan canggih.

Docking tim sales desainer profesional

    Perusahaan kita duwe perancang profesional lan personel sales kanggo nyambung karo pelanggan lan aktif ngetutake kemajuan saben order. Nyedhiyakake layanan konsultasi profesional sadurunge nggawe pesen. Sajrone proses pesen, desainer lan manajer penjualan bakal menehi dhukungan lan konfirmasi kanggo kabeh rincian. lan tim kita bakal ngetutake umpan balik pelanggan sawise nampa barang.

Percetakan lan tas nggawe jaminan kualitas apik banget

    Nalika duwe peralatan hardware, perusahaan kasebut uga duwe komitmen kanggo ngetrapake sistem manajemen mutu sing komprehensif. Wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu SO9001-2008 lan duwe sertifikat sing relevan kalebu sertifikasi QS kemasan panganan. lan bisa nyedhiyakake pelanggan manca layanan mandheg kayata produksi, deklarasi bea cukai lan pengiriman.

Produk Panas

Nyuwun pangapunten

small_c_popup.png

Ayo ngobrol

Ninggalake pesen, sales bakal ngubungi sampeyan sanalika bisa!