Cellphone 8615221892684 +XNUMX

Email: sasha@duxiapackage.com

Cellphone: +8615221892684

Email:sasha@duxiapackage.com

Cellphone: +8615221892684

Email:sasha@duxiapackage.com

Rreth nesh

    Shanghai Duxia Industry and Trade Co, Ltd është një ndërmarrje moderne e specializuar në shtypjen e paketimit fleksibël plastik, e themeluar në vitin 2008. Sipërfaqja totale e fabrikës së Shangait: 6000 metra katrorë, fabrika është projektuar si një seminar pastrimi në nivelin 300,000 sipas punëtorisë standarde. Punonjësit ekzistues të ndërmarrjes: më shumë se 65 persona, me një grup të personelit teknik të lartë dhe të ndërmjetëm të cilët kanë qenë të angazhuar në paketim fleksibël për shumë vite. Kompania ka linja të shumta prodhimi fleksibël të paketimit: makina për shtypje me shpejtësi të lartë, makina për laminim pa tretës, makina për laminim të thatë, makina për prerje me shpejtësi të lartë, makina për prodhimin e çantave me shumë funksione dhe pajisje përkatëse të inspektimit dhe testimit të produkteve, të gjitha niveli kryesor vendas.

Pse na zgjodhet ne ?

Përvojë e pasur në prodhimin e materialit paketues

Shanghai Duxia Industry and Trade Co, Ltd është një ndërmarrje moderne e specializuar në shtypjen e paketimit fleksibël plastik, e themeluar në vitin 2008. Sipërfaqja e përgjithshme e fabrikës së Shangait: 6000 metra katrorë dhe sipërfaqja e përgjithshme e fabrikës Anhui Guangde: 15,000 metra katrorë. Kryesisht ne ndërmarrim dizenjimin dhe shtypjen e qeseve të paketimit. Forcë e fortë teknike, pajisje të përparuara.

Docking i ekipit profesional të shitjeve të disenjatorëve

    Kompania jonë ka dizajnerë profesionistë dhe personel të shitjeve për t'u lidhur me klientët dhe për të ndjekur në mënyrë aktive progresin e secilës porosi. Siguroni shërbime këshilluese profesionale përpara se të vendosni një porosi. Gjatë procesit të porositjes, projektuesi dhe menaxheri i shitjeve do të japin mbështetje dhe konfirmim për çdo detaj. dhe ekipi ynë do të ndjekë reagimet e klientit pas marrjes së mallrave.

Sigurim i shkëlqyeshëm i shtypjes dhe bërjes së çantave

    Ndërsa posedon pajisje harduerike, kompania është e angazhuar gjithashtu për zbatimin e një sistemi gjithëpërfshirës të menaxhimit të cilësisë. Ka kaluar çertifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë SO9001-2008 dhe ka çertifikata përkatëse duke përfshirë çertifikimin QS të paketimit të ushqimit. dhe mund t'u sigurojë klientëve të huaj shërbime me një ndalesë të tilla si prodhimi, deklarimi doganor dhe transporti.

Produktet tona të nxehta

Kërkesa për kuotë

small_c_popup.png

Le të bëjmë një bisedë

Lini mesazhin tuaj, shitjet tona do t'ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur!