Telepon sélulér : +8615221892684

surélék: [email dijaga]

Telepon sélulér: +8615221892684

surélék:[email dijaga]

Telepon sélulér: +8615221892684

surélék:[email dijaga]

Tentang Kami

    Shanghai Duxia Industri sareng Perdagangan Co, Ltd. mangrupikeun perusahaan modéren anu khusus kana percetakan bungkus fléksibel palastik, didirikeun taun 2008. Total area pabrik Shanghai: 6000 méter pasagi, Pabrik didesain salaku lokakarya pemurnian tingkat 300,000 numutkeun bengkel standar. Pagawé anu aya di perusahaan: langkung ti 65 jalma, sareng sakumpulan tanaga téknis manula sareng panengah anu parantos kalibet dina bungkusan anu fléksibel salami mangtaun-taun. Perusahaan gaduh sababaraha lini produksi bungkusan fléksibel: mesin cetak gancang-gancang, mesin laminating bébas pelarut, mesin laminating garing, mesin slitting-speed tinggi, mesin pembuatan kantong multi-fungsi sareng inspeksi produk anu cocog sareng alat uji coba, sadayana aya dina tingkat domestik anu ngarah.

Naha Pilih urang?

Pangalaman anu euyeub dina produksi bahan bungkus

Shanghai Duxia Industri sareng Perdagangan Co, Ltd. mangrupikeun perusahaan modéren anu khusus kana percetakan bungkus fléksibel palastik, didirikeun taun 2008. Total area pabrik Shanghai: 6000 méter pasagi, sareng luas total pabrik Anhui Guangde: 15,000 méter pasagi. Kami utamina ngalakukeun desain sareng nyetak tas bungkus. Kakuatan téknis kuat, alat-alat canggih.

Tim penjualan desainer profesional docking

    Perusahaan urang gaduh désainer propésional sareng tanaga penjualan pikeun ngahubung sareng para nasabah sareng aktip nuturkeun kamajuan unggal urutan. Nyayogikeun jasa konsultasi propésional sateuacan nempatkeun pesen. Salami prosés mesen, desainer sareng manajer penjualan bakal masihan dukungan sareng konfirmasi dina unggal jéntré. sareng tim kami bakal ngiringan eupan balik palanggan saatos nampi barangna.

Percetakan alus teuing jeung kantong nyieun jaminan kualitas

    Nalika ngagaduhan alat-alat hardware, perusahaan ogé komitmen pikeun nerapkeun sistem manajemen kualitas anu komprehensif. Éta parantos ngalangkungan sertifikasi sistem manajemen kualitas SO9001-2008 sareng ngagaduhan sertipikat anu kalebet kalebet sertifikasi QS bungkusan tuangeun. sareng tiasa nyayogikeun nasabah asing sareng jasa mandeg sapertos produksi, deklarasi bea cukai sareng pengiriman.

Produk Panas kami

Nyuhungkeun petik

small_c_popup.png

Hayu urang ngobrol

Ninggalkeun pesen anjeun, jualan kami bakal ngahubungan anjeun gancang-gancang!